Zoeken naar goede tandarts antwerpen

 
goede tandarts antwerpen
Een goede tandarts in Antwerpen Dentius Antwerpen.
Een goede tandarts, zowel in Antwerpen als omstreken, zal u altijd vragen om bij uw eerste bezoek een overzicht te geven van uw medische historie. Zo krijgen we namelijk een goed zicht op uw gezondheid, wat ons helpt de juiste procedures toe te passen tijdens uw bezoek.
Hoe vind ik de beste tandarts? PlusOnline.
De helft van alle tandartsen staat ingeschreven bij het KRT. Aanmelding is vrijwillig; niet ingeschreven staan betekent niet dat de tandarts geen goede kwaliteit levert. Hoe kom ik achter de vakbekwaamheid van een tandarts? Iedere tandarts kan zich implantoloog, endodontoloog of parodontoloog noemen.
Tandartspraktijk Dental Care Clinic Altijd de beste zorg voor uw tanden!
Een gezond gebit., uw tandarts zorgt ervoor. Altijd de beste zorg voor uw tanden! Welkom bij Dental Care Clinic Antwerpen. Dental Care Clinic biedt een volledig aanbod aan tandheelkundige ingrepen en tandzorg. In onze groepspraktijk staat de patiënt centraal, u kan bij ons rekenen op toegewijde aandacht, deskundig advies en een gerichte behandeling.
Dentology Tandarts Antwerpen Vlaamsekaai 24-25 Spoed en Afspraak.
Een bezoek aan de tandarts Antwerpen, Dentology wordt een nieuwe beleving. Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd op t Zuid centrum in Antwerpen, gelegen aan de Vlaamsekaai, dus genoeg gratis parkeerplaatsen pal voor de deur. We hebben meerdere behandelkamers, voorzien van de nieuwste apparatuur.
goede tandarts omgeving Antwerpen gezocht Discussies Kattensite.be.
Schakel javascript terug aan voor alle functionaliteiten. goede tandarts omgeving Antwerpen gezocht. Gestart door Steffie_G, 19 okt 2012 1010.: Log in om te reageren. 7 reacties op dit onderwerp. 1 Geplaatst 19 oktober 2012 1010.: ik zit met wat problemen met m'n' tanden.
Beste Tandartsen in Antwerp, België Yelp.
Dental Clinics Antwerpen. Algemene tandheelkunde, Cosmetische tandartsen. België Telefoonnummer 03 239 88 88. Stadspark, Stadspark Brialmontlei 38. België Telefoonnummer 03 238 25 78. Het Zuid, Het Zuid Amerikalei 106. België Telefoonnummer 03 294 00 50. Van Hoecke Dirk Tandarts. Noord, Noord Delinstraat 36.
Tandartsenpraktijk Zuid Tandartsenpraktijk Zuid.
Alle endodontische en specifieke behandelingen gebeuren met behulp van een Zeiss microscoop. Wij zijn er trots op om met onze patiënten in het Nederlands, Engels, Frans, Russisch, Bulgaars en Turks te kunnen communiceren. App Gezonde mond. Tips om tanderosie te voorkomen. Tips voor een goede mondhygiëne.
Tandheelkundig Centrum Antwerpen.
Een team van hooggeschoolde en gespecialiseerde zorgverleners staat klaar om alle hiernaast genoemde mondzorgen op een optimale manier te begeleiden. Consultatie enkel na afspraak 03/ 830 08 28. Welkom op de website van Tandarts Van Boom. Klik hier voor het Tevredenheidsonderzoek. In onze moderne Tandartspraktijk te Antwerpen Hoboken kan U terecht voor.:
Kwadrant Uw tandarts tot uw dienst.
Bel ons 03/238 25 78 info@kwadrant.biz. BVBA Kwadrant Tandartsen. Brialmontlei 38 2018 Antwerpen. 03/238 25 78. Hoe kan je ons bereiken? Maak online uw afspraak. bij Kwadrant tandartsen. Maak nu een afspraak. 0903 399 69. Uw tandarts tot uw dienst.
Goede Tandarts.
Ze beweerde dat het niet anders kon, MAAR nu ga ik al 10 jaar bij een andere tandarts en daar doet het NOOIT pijn. Ik weet niet of het aan zijn vriendelijk karakter ligt, waardoor ik meer op mijn gemak ben, of aan een andere verdovingstechniek, maar als ik u was zou ik dus idd blijven rondhoren voor een goede, geduldige, lieve tandarts. De goede tandarts waarover ik spreek zit in Antwerpen in de Anselmostraat tandars Van De Broek.

Contacteer ons