Zoeken naar spoed tandarts antwerpen

 
spoed tandarts antwerpen
Euro Dent Belgie Tandarts Antwerpen Regio Mortsel.,
Ik had met spoed een zenuwbehandeling nodig. Ik kon nog dezelfde dag terecht. Bij 2 andere praktijken was een wachttijd van wel 6 tot 8 weken. De praktijk zag er zeer verzorgd uit en de tandarts was erg professioneel. In de behandelkamer was alles schoon en netjes. Alle instrumenten werden uitgepakt waar ik bij was.Dit gaf me een goed gevoel. Ik kreeg zelfs een beschermbril om mijn ogen te beschermen! De behandeling was pijnloos. Ik dank de praktijk voor de snelle service en ik ben super goed geholpen. Verzend ons een bericht. Adres: Prins Leopoldlei 8 10., 2640 Mortsel, Antwerpen.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
Welkom op de Tandartsenpraktijk van Dr. J. Huynen te Brasschaat, Antwerpen Bredabaan.
Wij heten U als patient graag welkom. Onze praktijk, gevestigd in een vrijstaande villa aan de statige Bredabaan in Brasschaat, is opgezet in 1987 en steeds verder geëvolueerd door tandarts Jean Huynen. Ons team bestaat uit verschillende tandartsen en assistentes.
tandarts hobbemaplein den haag Tandartspraktijk Hobbemaplein SPOED TANDARTS.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts. Voor de vervolgbehandeling wordt u steeds terug naar de eigen tandarts verwezen. De spoedtandarts maakt een patintendossier op, er wordt steeds een verslag met de diagnose en de behandeling overhandigd ter attentie van de tandarts naar keuze van de patint.
Spoedgevallen UZA.
Patiënten die doorverwezen zijn door een huisarts of andere arts. Patiënten die voor dringende medische problemen rechtstreeks naar spoed komen. Het team van onze spoedafdeling haalt ook zwaar zieke patiënten op in de ziekenhuizen waarmee we samenwerken voor specialistische behandelingen, al dan niet op de dienst intensieve zorg.
Spoedgevallen.
U bent hier: Home Professioneel Afdelingen Spoedgevallen. Studenten Polikliniek Blancefloer Afdelingen Symposium Raadplegingen Huisartsensite. Secretariaat: 03 240 25 57. Hoofdverpleegkundige: Sander Naeyaert. Secretariaat: 03 320 57 01. Hoofdverpleegkundige: Sander Naeyaert. Bereikbaarheid: spoed, route 112. Een overzicht van onze artsen vindt u hier.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
De behandelde patinten krijgen steeds een verslag van de behandeling mee voor hun huistandarts. De interventies zijn NIET gratis. Urgentieforfait per online gemaakte afspraak van 30 minuten: 90. Bijkomend honoraria in eenheden van 5 minuten: attesteerbaar na 30 min 15.
Wachtdienst Weekend Arrondissement Antwerpen, Mortsel Tel: 090399. Tandartsen goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Wachtdienst Weekend Arrondissement Antwerpen. Een recensie schrijven? Wachtdienst Weekend Arrondissement Antwerpen. Sint-Benedictusstraat 141, 2640 Mortsel. 0903 99 591. Andere interessante bedrijven in de buurt. Euro Dent Belgi. Prins Leopoldlei 10, 2640 Mortsel. Antwerpsestraat 11, 2640 Mortsel.
Wachtdienst Algemeen Tandarts www.tandarts.be.
De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in gans Vlaanderen een wachtdienst. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling. Het tarief van de oproep is 15, euro per minuut. Zaterdag tussen 9.00 en 9.20 uur is een piekmoment voor het callcenter.
Tandarts noodgeval.
pech voor jou, maar een tandarts heeft nu eenmaal afspraken voor een reden. Dat uw pa bij een andere tandarts direct kon, is gewoon geluk hebben. Er zal wss iemand hebben afgebeld. en n/o maar een hartaanval vergelijken met een beetje tandpijn. Een hartaanval is een klein beetje meer serieuzer dan tandpijn, en dan nog, voor zoiets kan je op de spoed terecht.
Tandartspraktijk J.O. Minde Alkmaar.
Contactgegevens en spoedgevallen. Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom.
Spoedgeval: Tandheelkundig Centrum Antwerpen.
Indien een definitieve tand wordt uitgeslagen of uitgevallen, raap hem dan steeds op bij de kroon, nooit bij de wortel en bewaar hem in een potje melk de tand niet afspoelen of afwrijven. Tijdens het weekend en feestdagen kan u de wachtdienst bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur op het nummer 0903 39969. Oproep: 15, per minuut. TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN KIOSKPLAATS 97 2660 HOBOKEN 038300828.

Contacteer ons