Meer resultaten voor cosmetische tandheelkunde

 
cosmetische tandheelkunde
Kliniek Esthetische Tandheelkunde in Belgie: info, foto's, prijzen, ervaringen.
Kliniek tandheelkunde / tandarts in Genk, Limburg, België gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde met alle specialisten onder één dak: intensieve samenwerking tussen de tandarts, plastische chirurgen, implantoloog, tandvlees deskundigen orthodontologen. U kunt bij ons in Genk terecht voor functionele en cosmetische tandheelkunde.
Cosmetische tandheelkunde bij uw specialist Vink Dental.
Soms is bij cosmetische tandheelkunde tanden bleken voldoende, of anders het plaatsen van één of meerdere facings. Cosmetische tandheelkunde is een geweldig oplossing die voor u weer een stukje leven terug kan geven. Met een prachtig gebit kunt u weer lachen!
Restauratieve en Esthetische tandheelkunde Medisch Centrum Wijnegem.
of esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder cosmetische tandheelkunde.
Cosmetische tandheelkunde Esthetische tandheelkunde TC Beuningen.
Cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Een stralende glimlach geeft niet alleen uzelf een prettiger gevoel, het is zowel in het privéleven als op het werk steeds vaker een sleutel tot succes.
Cosmetische tandheelkunde Wikipedia.
Cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt.
Esthetische Tandheelkunde Tandartsenpraktijk Identity.
Voor deze soort esthetische tandheelkunde is er geen ziekenkas tussenkomst! Lees hier wat meer uitleg over porceleinen-facings. Voorbeelden van esthetische tandheelkunde. Hieronder 3 voorbeelden VOOR en NA d.m.v. kunststof-facings schildjes in gewoon vulmateriaal, rechtstrreks aan de stoel uitgevoerd, dus met onmiddellijk resultaat!
Cosmetische Tandheelkunde Den Haag.
Cosmetische tandheelkunde wordt ook wel esthetische tandheelkunde genoemd en omvat de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Een stralend wit gebit. Wie wil dat niet? Veel patiënten denken bij cosmetische behandelingen aan pijnlijke en langdurige ingrepen.
Cosmetische tandheelkunde Tandartspraktijk Dental Care Clinic.
Het corrigeren van dentale onvolkomenheden. Esthetische tandheelkunde betreft het corrigeren van dentale onvolkomenheden om het uiterlijk van uw glimlach te verbeteren. Wij bekijken en analyseren de positie van uw tanden, de symmetrie, grootte en vorm, de schaduw van elke tand, en de positie van het tandvlees voor een volledig behandelingsplan om u de glimlach te geven die past bij uw gezicht en karakter.
25 tandartsen met specialisatie cosmetische tandheelkunde in Nederland.
25 tandartsen met specialisatie cosmetische tandheelkunde in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 25 tandartsen met specialisatie cosmetische tandheelkunde in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle tandartsen met specialisatie cosmetische tandheelkunde in Nederland is een 8.8 op basis van 355 waarderingen.
Cosmetische tandheelkunde Oost-vlaanderen goudengids.be.
20 resultaten voor cosmetische tandheelkunde Oost-vlaanderen. Schoolstraat 2B/-1, 9520 Sint-Lievens-Houtem. Bleken van tanden. Antwerpsesteenweg 114/2, 2550 Kontich. 3 Steenackers Margareta. Vianeplein 47, 9500 Viane Geraardsbergen. Maandag 900: 1200.: 4 Tandartsenpraktijk Icarus. Albrecht Dürerstraat 33A, 2050 Antwerpen. Maandag 900: 1800.: Bezoek onze webpagina.
Wat is het verschil tussen conserverende, esthetische en cosmetische tandheelkunde? Tandartskabinet Titeca.
Bij esthetische tandheelkunde wil men zoveel mogelijk uw eigen tanden en kiezen behouden en verbeteren, bijvoorbeeld door ze te bleken of door een beugel te plaatsen wanneer uw tanden niet recht staan. Bij cosmetische tandheelkunde zal men u ook een zo mooi mogelijk gebit willen geven zelfde doel als bij de esthetische tandheelkunde maar het behoud van de eigen tanden is minder belangrijk.
Zorgkaart Nederland.

Contacteer ons