Resultaten voor tandheelkunde

 
tandheelkunde
Bijzondere tandheelkunde UMC Utrecht.
Hier bent u. Specialisme Bijzondere tandheelkunde. De bijzondere tandheelkunde richt zich op patiënten bij wie een behandeling in een normale tandartspraktijk niet goed meer mogelijk is. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om patiënten met een medische aandoening, waarbij gewone tandheelkunde nodig is.
Tandheelkunde Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Na je studie. Lijkt het je leuk om een mooie kroon te maken en kun je begrip opbrengen voor de angsten en verwachtingen van patiënten? De studie Tandheelkunde leidt je op tot het beroep van tandarts. Studenten Tandheelkunde krijgen veel praktisch onderwijs.
NTvT Homepage.
5 mei 2017 M.A.J. Met spijt en begrip nemen wij afscheid van Charles Penning en zijn excerpten. Hij heeft in 33 jaar op een voortreffelijke manier weergegeven hoe zeer het vakgebied van de conserverende, of anders. Tandheelkunde zet stempel op postzegels 3.
Bachelor Tandheelkunde Universiteit van Amsterdam.
Studeren aan de UvA. Als je beseft hoe belangrijk een goed gebit is voor het uiterlijk, en hoe pijnlijk een onverzorgd gebit kan zijn, dan kunnen je handen gaan jeuken om daar iets aan te doen. In de studie Tandheelkunde leer je techniek en precisie te combineren met mensenwerk.
Bijzondere tandheelkunde Het WKZ.
3508 AB Utrecht. Als er zich tijdens de behandeling van uw kind situaties voordoen waarbij u direct advies nodig heeft, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de polikliniek bijzondere tandheelkunde en buiten kantooruren met uw tandarts of huisarts.
Tandheelkunde Praktijk Rhynenburch.
Tandheelkunde de Loten.
T andheelkunde de Loten is een moderne praktijk met verschillende specialisaties waaronder endodontie wortelkanaalbehandelingen, orthodontie beugels en restauratieve tandheelkunde vullingen, kronen, brugwerk. Onze zorg gaat ook uit naar de preventieve tandheelkunde, zo werken wij met een mondhygieniste die zich tevens heeft toegelegd op de kindertandverzorging.
Tandheelkunde Archieven Boerhaave Medisch Centrum.
We zijn 365 dagen per jaar van 800: tot 2000: geopend. Home Kennisdatabank Tandheelkunde. Kies een behandeling. Boerhaave Medisch Centrum. In deze Boerhaave kennisdatabank Boerhaave-wiki vindt u aanvullende informatie en artikelen over het Boerhaave Medisch Centrum en de behandelingen die er worden uitgevoerd.
Studiekeuze123.
Door op Ja te klikken stem je in met het gebruik van deze cookies. Lees hierover meer in ons cookiebeleid. Tandheelkunde Wo Bachelor. WO Bachelor Gezondheid. De universitaire bachelorstudie Tandheelkunde is gericht op de vraag hoe tandheelkundige problemen kunnen worden opgelost.
Bijzondere tandheelkunde.
Zoals: orthodontist, KNO-arts, plastisch chirurg, kinderarts, neuroloog, anesthesioloog, fysiotherapeut en klinisch psycholoog. Op de afdeling Bijzondere Tandheelkunde en de afdeling Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie werkt een mondhygiëniste. Zij geeft instructies en voedingadviezen, reinigt het gebit en ondersteunt specifieke mondzorg bij ernstig zieke patiënten.
Tandheelkunde Wikipedia.
Tandheelkunde Odontologie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het herkennen, voorkomen en behandelen van ziekten van de tanden en de omringende structuren. In Nederland is de studie Tandheelkunde mogelijk in Groningen RUG, Nijmegen RU en Amsterdam ACTA gemeenschappelijk UvA en VU.
Tandheelkunde Treant Zorggroep.
Ook zijn wij aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT, de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland. Afdeling Mond, kaak en aangezichtschirurgie Treant Zorggroep. Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak en Aangezichtschirurgie. Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde KNMT. Nederlandse Vereniging voor Tandheelkunde.

Contacteer ons