Resultaten voor tandheelkunde

 
tandheelkunde
Welkom bij het Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem.
Ons centrum heeft alles in huis. Samen met 40 medewerkers kunnen wij alles verzorgen. U kunt zich altijd als nieuwe patiënt aanmelden bij het Centrum voor Tandheelkunde. Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem, Mollenburgseweg 5, 4205 HB Gorinchem, T: 310183-620020, F: 310183-629239.
Tandheelkunde Onderwijs Medische Wetenschappen Over ons Rijksuniversiteit Groningen.
Deze pagina geeft je meer informatie over de opleiding en de zij-instroom. Tandheelkunde / Programma. Tandheelkunde / Research. Tandheelkunde / Na je studie. Tandheelkunde / Meer weten? Tandheelkunde / Programma. Tandheelkunde / Research. Tandheelkunde / Na je studie. Tandheelkunde / Meer weten?
Tandheelkunde de Loten.
T andheelkunde de Loten is een moderne praktijk met verschillende specialisaties waaronder endodontie wortelkanaalbehandelingen, orthodontie beugels en restauratieve tandheelkunde vullingen, kronen, brugwerk. Onze zorg gaat ook uit naar de preventieve tandheelkunde, zo werken wij met een mondhygieniste die zich tevens heeft toegelegd op de kindertandverzorging.
Tandheelkunde Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Na je studie. Lijkt het je leuk om een mooie kroon te maken en kun je begrip opbrengen voor de angsten en verwachtingen van patiënten? De studie Tandheelkunde leidt je op tot het beroep van tandarts. Studenten Tandheelkunde krijgen veel praktisch onderwijs.
Tandheelkunde Implantologie Aemstelwijck Tandheelkunde Implantologie Aemstelwijck Ouder-Amstel.
020-5063841 of 020-5124113. Tandheelkunde en Implantologie Aemstelwijck. Tandheelkunde en Implantologie Aemstelwijck is een tandheelkundige kliniek waar de algemene tandheelkunde en implantologie in de volle omvang worden uitgeoefend met alle aandacht voor de patiënt. Kwaliteit, Optimale hygiëne, preventie en samenwerking zijn speerpunten.
Bijzondere tandheelkunde UMC Utrecht.
Hier bent u. Specialisme Bijzondere tandheelkunde. De bijzondere tandheelkunde richt zich op patiënten bij wie een behandeling in een normale tandartspraktijk niet goed meer mogelijk is. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om patiënten met een medische aandoening, waarbij gewone tandheelkunde nodig is.
Centrum voor Complexe tandheelkunde Radboudumc.
Wij behandelen patiënten op doorverwijzing van de eigen tandarts. Dit is meer de gespecialiseerde tandarts voor complexe tandheelkundige problemen die niet bij de reguliere tandarts gedaan worden, zoals.: parodontologie kaakbot en tandvlees. restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Centrum voor Complexe tandheelkunde.
Bijzondere Tandheelkunde Sherpa.
Onze zorgbemiddelaars zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur en 12.30-16.30 uur. 035 646 37 52 Contactformulier. In de praktijk leveren drie tandartsen, een mondhygiënist en twee assistenten tandheelkundige zorg aan cliënten van Sherpa, Amerpoort en andere collega-instellingen.
Opleiding tandheelkunde Opleiding tandarts YouChooz.nl.
Na het behalen van je bachelordiploma Tandheelkunde ga je verder met de master Tandheelkunde. Na afronding van deze master mag je je in het BIG-register inschrijven als tandarts. Je onderzoekt gebitten, met als doel ziektes en afwijkingen te voorkomen en behandelen.
Centrum voor bijzondere tandheelkunde CBT.
Centrum voor bijzondere tandheelkunde CBT. In het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde CBT kunt u terecht als een behandeling in de algemene tandartspraktijk niet goed mogelijk is of specifieke expertise nodig is. U kunt hierbij denken aan gespecialiseerde kindertandheelkunde, problemen met gebit prothese, aangeboren afwijkingen, tandenknarsen of een second opinion.
Studiekeuze123.
Interessetesten Steden Studies Begrippenlijst Veelgestelde vragen Over Studiekeuze123 Contact. Tandheelkunde Wo Bachelor. WO Bachelor Gezondheid. De universitaire bachelorstudie Tandheelkunde is gericht op de vraag hoe tandheelkundige problemen kunnen worden opgelost. Belangrijke aandachtspunten zijn preventie, diagnose en wetenschappelijk verantwoorde behandeling van patiënten.
Tandheelkunde Wikipedia.
adhesieve tandheelkunde: deelgebied van de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het restaureren, beschermen of verfraaien van het gebit door het plakken van composietmateriaal aan resterend tandmateriaal.; prothetiek: het plaatsen van protheses of kronen en bruggen ter vervanging van verloren gegane of serieus aangetaste tanden en kiezen.;

Contacteer ons