Meer resultaten voor tandarts dental care

 
tandarts dental care
Dental Care Center Een dynamische groepspraktijk.
03/711 08 55. Dental Care Center. Bosdorp 7 9190 Stekene. Hoe kan je ons bereiken. Maak een afspraak. bij Dental Care Center. Maak een afspraak. 03/711 08 55. Wij zijn een dynamische groepspraktijk, onder leiding van tandarts Claude Herman, die sinds 1986 kwalitatief hoogstaande tandheelkunde uitvoert.
Contact Tandartspraktijk DentalCare4U.
De tandarts is bereikbaar, bij voorkeur via e-mail of website. Telefonisch tussen 09u en 12u. Buiten deze uren kan je contact opnemen via E-mail: secretariaat@dentalcare4u.be. Elke bevestigde afspraak is een verbintenis die bij het niet nakomen vanwege de patiënt automatisch een verzuimvergoeding inhoudt.
Dierick Dental Care State of the art dentistry.
Als tandartsassistente vind ik het heel belangrijk dat mensen zich tijdens hun bezoek aan de tandarts op hun gemak kunnen voelen en daar probeer ik dan ook steeds naar te streven. Het is fijn om te zien hoe iemand na een klacht opgelucht en geholpen naar buiten stapt en hoe tevreden mensen kunnen zijn als ze het resultaat zien van verfraaiingswerk aan hun gebit. Dierick Dental Care is een omgeving waarin het fijn vertoeven is voor zowel werknemer als patiënt.
Dental Care Utrecht Uw tanden in goede handen!
Dental Care Utrecht is een laagdrempelige, hypermoderne tandartsenpraktijk met een enthousiast team van ervaren tandartsen, mondhygiënistes, mondzorgkundigen en preventieassistentes. Daarnaast werken in onze praktijk specialisten als een implantoloog, een parodontoloog en een endodontoloog. Hypermoderne praktijk voor mondzorg. Dental Care Utrecht is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur.
Tandartspraktijk Dental Care Clinic Altijd de beste zorg voor uw tanden!
Een gezond gebit., uw tandarts zorgt ervoor. Altijd de beste zorg voor uw tanden! Welkom bij Dental Care Clinic Antwerpen. Dental Care Clinic biedt een volledig aanbod aan tandheelkundige ingrepen en tandzorg. In onze groepspraktijk staat de patiënt centraal, u kan bij ons rekenen op toegewijde aandacht, deskundig advies en een gerichte behandeling.
Afspraak Dental Care Center.
40%: variabele praktijkkost inkomen tandarts techniek-en matriaalkost daadwerkelijke behandeling. Door een afspraak te maken reserveert u een bepaalde tijd voor een behandeling. Door niet op de afspraak te verschijnen of niet tijdig af te bellen blijft de stoel op de door u gereserveerde tijd leeg.
homepage_Dental-Care.
Home.
Dental Care CF, Herenthout Tel: 014514. Tandartsen goudengids.be.
Dental Care CF. Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Een recensie schrijven? Dental Care CF. Van Reynegomlaan 25, 2270 Herenthout. 014 51 44 70. Algemene tandheelkunde Kindertandheelkunde Esthetische tandheelkunde Kroon en brugwerk Protheses Implantaten Orthodontie op woensdagnamiddag. Kroon en brugwerk.
Tandartspraktijk DentalCare4U Wij zorgen voor uw Glimlach.
Posted on 05/12/2012 by Dieudonne Sabine. In onze tandartspraktijk is het mogelijk een tandheelkundige behandeling te ondergaan met behulp van lachgas. Wat is nu precies lachgas? Lachgas is een zeer veilig gas dat de patiënt inademt met behulp van een neusmasker, met als effect dat men in een zeer ontspannen toestand komt er moet in veel gevallen nog wel lokaal verdoofd worden; vervolgens kan de tandheelkundige behandeling in alle rust plaatsvinden.

Contacteer ons