Zoeken naar cosmetische tandheelkunde breda

 
cosmetische tandheelkunde breda
MzcdeLind Een stralend en gezond gebit!
Staan ze scheef of is de vorm niet mooi? Dan ben je bij mzc de Lind aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische gebits make-overs, onder de naam Restyle your Smile. Een stralend en gezond gebit! Wij laten uw gebit weer stralen.
Welkom bij Cum Laude Cum LaudeCum Laude.
In 1983 startten wij een tandartsenpraktijk in Eindhoven. Onze ongebreidelde passie voor het vak, expertise en continue investeringen in nieuwe technieken, hebben er toe geleid dat we zijn uitgegroeid tot een gerenommeerde kliniek. Gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, maar uiteraard nog altijd toegankelijk voor reguliere behandelingen.
Esthetische Tandheelkunde Tandartspraktijk Mondzorg Clinics.
Of cosmetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt.
Cosmetische tandheelkunde Breda Van Turenhout.
Cosmetische tandheelkunde Breda. Cosmetische tandheelkunde Breda beslaat dat deel van de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verbeterd en verfraaid wordt. We maken hiervoor gebruik van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings, waarmee we verbeteringen in vorm, stand en kleur tot stand brengen.
Tandartspraktijk Centrum in Breda Uw tandarts in het centrum van Breda tpcentrum.
Mogelijke behandelingen in het kader van de esthetische tandheelkunde zijn.: het verhelpen van verkleuringen.; het aanplakken van ontbrekende delen aan een tand.; het veranderen van de vorm van een tand.; het dichtmaken van spleten tussen de tanden.; het optisch corrigeren van gedrongen tandstand. Klik dan op het logo van het ivoren kruis. Route en contact. 4811 EK Breda.
Clinias Kliniek voor Tandheelkunde.
Na mijn opleiding tandheelkunde in Nijmegen heb ik twee jaar kaakchirurgie toegevoegd aan mijn opleiding en verbreedde later mijn werkterrein. U heeft ons gezien! Bij een opvallend vernieuwende tandarts, past ook een uitdagende communicatiestijl. Wij hebben ons in Breda laten zien met kunstzinnige felgekleurde affiches van Clinias.
MzcdeLind Cosmetische tandheelkunde.
U bevindt zich hier: Home / Cosmetische tandheelkunde. In 1986 is tandarts de Preudhomme als een van de eerste tandartsen in Nederland begonnen met het aanbrengen van porseleinen schildjes facings op voortanden en porseleinen restauraties inlays en onlays in kiezen.
Cosmetische tandheelkunde Vlaszak.
Cosmetische tandheelkunde vergt een zekere mate van specialisatie en veel ervaring van een tandarts om tot mooie en duurzame resultaten te kunnen komen. Een cosmetisch tandarts kan veel aan uw lach veranderen zonder pijn te doen. Meestal doet hij dat door de stand, kleur of vorm van tanden te veranderen. Verbeteringen die hij bijvoorbeeld maakt door te bleken of door kunsthars te plakken, meestal pijnloos, meestal in één zitting. Verbeteringen die hij ook met porseleinen schildjes kan maken, in dat geval in twee zittingen. In veel gevallen kunt u al van tevoren bekijken hoe het resultaat ongeveer wordt, zodat u al een idee heeft van de mogelijkheden. Wat kost het? Waarom een klikgebit? Wat is een partiële prothese? Wanneer een frameprothese? Gebitsbeschermers een uitkomst! Maandag: van 0815: tot 1645.: Dinsdag: van 0815: tot 1645.: Woensdag: van 0815: tot 1645.: Donderdag: van 0815: tot 1645.: Vrijdag: van 0815: tot 1200.: Locatie Tandprothetiek Vlaszak. 4811 GA Breda.

Contacteer ons