Op zoek naar cosmetische tandheelkunde breda?

 
cosmetische tandheelkunde breda
Esthetische Tandheelkunde Tandartspraktijk Mondzorg Clinics.
Of cosmetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt.
Clinias Kliniek voor Tandheelkunde.
Ze stellen je op het gemak, nemen de tijd en zijn erg ontspannen. Jij bepaalt het tempo! Mijn kinderen zijn dol op de tandarts en verlaten de praktijk altijd weer met een glimlach! Bijster 30A 4817 HX Breda 076-5657787 info@clinias.nl. Gratis parkeren bij Healthclub Pellikaan. 2015 Copyright Clinias Kliniek voor Tandheelkunde.
Cosmetische tandheelkunde Vlaszak.
Cosmetische tandheelkunde vergt een zekere mate van specialisatie en veel ervaring van een tandarts om tot mooie en duurzame resultaten te kunnen komen. Een cosmetisch tandarts kan veel aan uw lach veranderen zonder pijn te doen. Meestal doet hij dat door de stand, kleur of vorm van tanden te veranderen. Verbeteringen die hij bijvoorbeeld maakt door te bleken of door kunsthars te plakken, meestal pijnloos, meestal in één zitting. Verbeteringen die hij ook met porseleinen schildjes kan maken, in dat geval in twee zittingen. In veel gevallen kunt u al van tevoren bekijken hoe het resultaat ongeveer wordt, zodat u al een idee heeft van de mogelijkheden. Wat kost het? Waarom een klikgebit? Wat is een partiële prothese? Wanneer een frameprothese? Gebitsbeschermers een uitkomst! Maandag: van 0815: tot 1645.: Dinsdag: van 0815: tot 1645.: Woensdag: van 0815: tot 1645.: Donderdag: van 0815: tot 1645.: Vrijdag: van 0815: tot 1200.: Locatie Tandprothetiek Vlaszak. 4811 GA Breda.
Cosmetische tandheelkunde Breda Van Turenhout.
Cosmetische tandheelkunde Breda. Cosmetische tandheelkunde Breda beslaat dat deel van de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verbeterd en verfraaid wordt. We maken hiervoor gebruik van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings, waarmee we verbeteringen in vorm, stand en kleur tot stand brengen.
Vink Dental Specialist in esthetische tandheelkunde.
Bij onze ervaren tandartsen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Of het nu gaat om een complete gebitsrenovatie, esthetische tandheelkunde / cosmetische tandheelkunde, gebitsbescherming of een andere behandeling, onze tandartsen helpen graag uw mondgezondheid optimaal te houden. Ons team bestaat uit specialisten in uiteenlopende tandheelkundige disciplines die u graag van dienst zijn.
Tandartspraktijk Centrum in Breda Uw tandarts in het centrum van Breda tpcentrum.
Mogelijke behandelingen in het kader van de esthetische tandheelkunde zijn.: het verhelpen van verkleuringen.; het aanplakken van ontbrekende delen aan een tand.; het veranderen van de vorm van een tand.; het dichtmaken van spleten tussen de tanden.; het optisch corrigeren van gedrongen tandstand. Klik dan op het logo van het ivoren kruis. Route en contact. 4811 EK Breda.
Cosmetische tandheelkunde MzcdeLind.
U bevindt zich hier: Home / Cosmetische tandheelkunde. In 1986 is tandarts de Preudhomme als een van de eerste tandartsen in Nederland begonnen met het aanbrengen van porseleinen schildjes facings op voortanden en porseleinen restauraties inlays en onlays in kiezen.
Esthetische tandheelkunde.
Hier is esthetische of cosmetische tandheelkunde de oplossing. Esthetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde, waarbij het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Wij maken gebruik van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings, waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van gekleurde tanden en kiezen valt onder esthetische tandheelkunde. Vaak is het resultaat indrukwekkend. Presentatrice Nana Piguillet-Appiah RTL4 LifestyleXperience heeft een interview met Cor en Andries van Gezonde Mooie Tanden over het mooier maken van je gebit met Esthetische Tandheelkunde. Alle disciplines hebben wij onder een dak. Tandarts, parodontoloog, implantoloog en een zeer modern tandtechnisch laboratorium. Geschreven door Gezonde Mooie Tanden. Bekijk alle berichten van: Gezonde Mooie Tanden. Adres en openingstijden. Haagse Beemden Prinsenbeek. Wij zijn dagelijks bereikbaar op. Website van Gezonde Mooie Tanden, de patiëntvriendelijke tandartsen en mondhygiënisten van Breda.

Contacteer ons