Zoeken naar cosmetische tandheelkunde facings

 
cosmetische tandheelkunde facings
Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden Van Leeuwen Tandartsen Leiden.
Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden. Cosmetische tandheelkunde, of esthetische tandheelkunde, is onder andere voor mensen die niet tevreden zijn over de stand, kleur of vorm van hun tanden of kiezen. Met cosmetische tandheelkunde wordt het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid.
Esthetische tandheelkunde in Belgi e-max facings.
Elke E-max facing wordt voor u speciaal op maat gemaakt. De kleur, structuur en de vorm past daardoor perfect bij uw gebit. Eerst wordt een afdruk van uw gebit gemaakt. E-max facings worden digitaal op maat vervaardigd met de allernieuwste 3D-technologie.
Esthetische tandheelkunde in Antwerpen Dentius Antwerpen.
Esthetische tandheelkunde maakt bij Dentius in Antwerpen een deel uit van de verschillende soorten procedures die we aanbieden. Natuurlijk staat de gezondheid van uw gebit bij ons altijd op nummer één, maar ook esthetisch gezien kunnen we u helpen het beste uit uw tanden naar boven te halen zodat het cosmetische resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Onder esthetische tandheelkunde valt onder meer het gebruik van kronen, facings en het bleken van de tanden om ze een mooier uiterlijk te geven.
Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde Labo De Witte partner van de tandarts.
Palatale facings Enamic. Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde Katelijne Duerinck 2017-10-02T0933160000.: Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde. Porseleinen facing of laminate, is een dun porseleinen schildje dat verkleefd wordt op de buitenkant van uw tand, om deze esthetisch mooier te maken.
Restauratieve en Esthetische tandheelkunde Medisch Centrum Wijnegem.
Gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder cosmetische tandheelkunde. Home Specialisaties Tandheelkunde Reserveren Fotos.
Esthetische tandheelkunde: tanden bleken, facings en meer Benedenti Tandartsen.
Benedenti Tandartsen Onze behandelingen Esthetische tandheelkunde. Kleine correcties voor stralende glimlach. Bij een gezonde mond kunnen zelfs kleine correcties resulteren in een grote esthetische verandering en dus een mooie glimlach. We noemen dat esthetische tandheelkunde: het stralend maken van je glimlach.
Kliniek Esthetische Tandheelkunde in Belgie: info, foto's, prijzen, ervaringen.
Verkleurde, scheve of onregelmatige tanden corrigeren met facings van porselein of composiet. Een kunstgebit / klikgebit: een vrij gehemelte geen kleefpasta's.' Totale gebit makeover, het Hollywood" gebit." Kliniek tandheelkunde / tandarts in Genk, Limburg, België gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde met alle specialisten onder één dak: intensieve samenwerking tussen de tandarts, plastische chirurgen, implantoloog, tandvlees deskundigen orthodontologen. U kunt bij ons in Genk terecht voor functionele en cosmetische tandheelkunde.

Contacteer ons