Zoeken naar cosmetische tandheelkunde facings

 
cosmetische tandheelkunde facings
Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde Labo De Witte partner van de tandarts.
Palatale facings Enamic. Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde Katelijne Duerinck 2017-10-02T0933160000.: Cosmetische facings of adhesieve tandheelkunde. Porseleinen facing of laminate, is een dun porseleinen schildje dat verkleefd wordt op de buitenkant van uw tand, om deze esthetisch mooier te maken.
Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde.
Cosmetische tandheelkunde toegankelijk en op zeer hoog niveau. In onze kliniek in het centrum van Arnhem werken wij als tandartsen voor cosmetische tandheelkunde met de meest geavanceerde technieken en een zeer deskundig team aan een stralende, gezonde lach. Facings zijn dunne porseleinen kapjes die over de bestaande tand worden geschoven en verlijmd.
Cosmetische tandheelkunde.
Dit kan door middel van tanden bleken, beugels, facings, implantaten, tandvleestransplantaten, porseleinen kronen, chirurgie of een combinatie van deze behandelingen. Veel tandartsen doen zelf een van de cosmetische behandelingen vaker en bouwen zo expertise op, anderen specialiseren zich zodanig dat ze één aspect van de cosmetische tandheelkunde alleen nog maar doen.
Esthetische tandheelkunde in Antwerpen Dentius Antwerpen.
Esthetische tandheelkunde maakt bij Dentius in Antwerpen een deel uit van de verschillende soorten procedures die we aanbieden. Natuurlijk staat de gezondheid van uw gebit bij ons altijd op nummer één, maar ook esthetisch gezien kunnen we u helpen het beste uit uw tanden naar boven te halen zodat het cosmetische resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Onder esthetische tandheelkunde valt onder meer het gebruik van kronen, facings en het bleken van de tanden om ze een mooier uiterlijk te geven.
Facings ACCT Cosmetische Tandheelkunde.
Het plaatsen van nauwkeurig aangemeten facings is relatief snel gebeurd. Over het algemeen gaat er meer tijd zitten in het mondhygiënische voortraject: uw tandvlees in kerngezonde conditie krijgen. Dit laatste is een absolute voorwaarde voor een perfect resultaat. Bel ons gerust voor meer informatie: 31 020 613 1411. Ons doel: een duurzaam, mooi gebit. Neem contact op. Full service tandheelkunde. Orthodontie, Inman Aligner. We zijn u graag van dienst! Heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 31 020 613 1411. Wilt u als tandarts een patiënt naar onze praktijk doorverwijzen? Dit kan via ons verwijzingsformulier. Burgemeester Vening Meineszlaan 66. 1063 BE Amsterdam. 31 020 613 1411. Dinsdag t/m vrijdag: 800-1730.: Zaterdag en zondag gesloten. Copyright ACCT Cosmetische Tandheelkunde.
Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden Van Leeuwen Tandartsen Leiden.
Cosmetische Tandheelkunde 1: Facings En Stralend Witte Tanden. Cosmetische tandheelkunde, of esthetische tandheelkunde, is onder andere voor mensen die niet tevreden zijn over de stand, kleur of vorm van hun tanden of kiezen. Met cosmetische tandheelkunde wordt het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid.
Esthetische tandheelkunde: tanden bleken, facings en meer Benedenti Tandartsen.
Benedenti Tandartsen Onze behandelingen Esthetische tandheelkunde. Kleine correcties voor stralende glimlach. Bij een gezonde mond kunnen zelfs kleine correcties resulteren in een grote esthetische verandering en dus een mooie glimlach. We noemen dat esthetische tandheelkunde: het stralend maken van je glimlach.
Cosmetische tandheelkunde bij uw specialist Vink Dental.
Soms is bij cosmetische tandheelkunde tanden bleken voldoende, of anders het plaatsen van één of meerdere facings. Cosmetische tandheelkunde is een geweldig oplossing die voor u weer een stukje leven terug kan geven. Met een prachtig gebit kunt u weer lachen!

Contacteer ons