Resultaten voor tandarts spoed antwerpen

 
tandarts spoed antwerpen
Spoedgevallen UZA.
Patiënten die doorverwezen zijn door een huisarts of andere arts. Patiënten die voor dringende medische problemen rechtstreeks naar spoed komen. Het team van onze spoedafdeling haalt ook zwaar zieke patiënten op in de ziekenhuizen waarmee we samenwerken voor specialistische behandelingen, al dan niet op de dienst intensieve zorg.
Spoedtandarts Antwerpen Verwijspraktijk voor Tand en Mondzorg Tandarts Van Boom.
Heeft U met spoed een tandarts in Antwerpen nodig? U kan direct online een afspraak maken bij onze spoedtandarts. Tijdens het weekend en feestdagen kan u de wachtdienst bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur op het nummer 0903 39969. Oproep: 15, per minuut.
Spoed Tandarts Turnhout Antwerpen.
Orthodontist En Tandarts Turnhout Antwerpen. Tandarts Advies Turnhout Antwerpen. Tandarts Implantaat Turnhout Antwerpen. Tandarts Implantaat Kosten Turnhout Antwerpen. Tandarts Nza Turnhout Antwerpen. Tandarts Spoed Turnhout Antwerpen. Tandarts Ziekenhuis Turnhout Antwerpen. Tandartsenpraktijk Turnhout Antwerpen. Copyright 2017 Home Vorige Pagina Sitemap Volgende Pagina.
Wachtdienst Algemeen Tandarts www.tandarts.be.
De Wachtdienst Algemeen Tandarts verzorgt in gans Vlaanderen een wachtdienst. Deze dienst is enkel toegankelijk voor dringende gevallen en levert dus uitsluitend een noodbehandeling. Het tarief van de oproep is 15, euro per minuut. Zaterdag tussen 9.00 en 9.20 uur is een piekmoment voor het callcenter.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
De behandelde patinten krijgen steeds een verslag van de behandeling mee voor hun huistandarts. De interventies zijn NIET gratis. Urgentieforfait per online gemaakte afspraak van 30 minuten: 90. Bijkomend honoraria in eenheden van 5 minuten: attesteerbaar na 30 min 15.
Dentology Antwerpen spoed tandarts Antwerpen.
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Tijdens het weekeinde kunt u in geval van spoed contact opnemen met een tandarts van wacht bij u in de buurt Antwerpen. Klik hier voor de link of bel 0903 39969.
Welkom op de Tandartsenpraktijk van Dr. J. Huynen te Brasschaat, Antwerpen Bredabaan.
Wij heten U als patient graag welkom. Onze praktijk, gevestigd in een vrijstaande villa aan de statige Bredabaan in Brasschaat, is opgezet in 1987 en steeds verder geëvolueerd door tandarts Jean Huynen. Ons team bestaat uit verschillende tandartsen en assistentes.
Spoedgevallen ZNA.
Infertiliteitsinspuitingen: neem hiervoor contact op met een thuisverpleegkundige. Tandpijn: er is geen tandarts van wacht beschikbaar op de spoeddienst. We kunnen je wel pijnmedicatie en antibioticum voorschrijven. Verwijderen van draadjes of haakjes: maak daarvoor een afspraak met je huisarts of arts-specialist. Adres, telefoon, waar vind je de parking. Wat breng je mee. Hoe verloopt je opname op de spoed. En wat met je begeleiders. Op de ZNA Spoedgevallendienst staan je privacy en veiligheid steeds centraal. Je wordt altijd met de beste zorgen en het nodige respect behandeld. Nood aan thuisverpleging? Thuisverpleging kan je helpen bij de algemene verzorging en wondverzorging, het geven van inspuitingen en lavementen en het klaarzetten en geven van medicatie. Let wel, je hebt steeds een medisch voorschrift nodig voor thuisverpleging. Je ziekenfonds zal dan ook een deel van de kost ervan terugbetalen. Werd er bij het verlaten van het ziekenhuis thuisverpleging voorgeschreven? Dan kun je die aanvragen via de mutualiteit of door rechtstreeks contact op te nemen met een thuisverplegingsgroep of zelfstandig thuisverpleegkundige. Thuisverpleging noord: Van Aertselaerstraat 19, 2170 Merksem, 03 641 75 48. Thuisverpleging zuid: St. Bernardsesteenweg 187, 2020 Antwerpen, 03 259 50 60.
Spoed Tandarts.
Over Spoed Tandarts. Spoed Tandarts is een bedrijf wat alle spoed tandartsen in Nederland voor u in kaart brengt. U kunt zo gemakkelijk met een spoed tandarts in contact komen. Op onze home pagina staan de drie beste spoed tandartsen van de grootste steden in Nederland.
Spoed.
U kan ons telefonisch bereiken tussen van maandag tot vrijdag van 09.00u 1200u: en 1300u: 18.00 op het nummer.: 03/830 26 16. Tijdens het weekend en feestdagen is de Algemene Wachtdienst tandartsen te Antwerpen bereikbaar op het nummer.: 090 33 99 69.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
Pijn en Spoed. Heeft u geen eigen tandarts? Is uw eigen tandarts momenteel gesloten of kan u niet snel behandeld worden? U kunt met pijn spoed bij ons terecht. Met pijnklachten kan u via ons online agenda een afspraak maken.

Contacteer ons